Met een stijladvies krijg je meer grip op welke kleding je staat en wat je uitstraling beïnvloedt. Je kunt bij Colour of Personal Branding kiezen voor een stijladvies, een garderobecheck en/of aansluitend voor personal shoppen. Na een persoonlijk stijladvies ben je zeker van jezelf en laat je je niets meer opleggen: je weet immers zelf het beste wat je het allerbeste staat en je krijgt extra vertrouwen door deze adviezen!

''Mode gaat voorbij, maar stijl blijft altijd''


Stijladvies
Iedereen heeft een eigen stijl. Wil je weten welke stijl bij jou past en voortaan miskopen vermijden? De juiste uitstraling begint bij de juiste manier van kleden. Ik geef je advies over welke kleding het beste bij je past. Laten ze je figuur mooi uitkomen? Welke rok of broek staat je het beste: lang, kort, smal, wijd of tapstoe lopend? En is die geweldige jurk ook voor jouw figuur geschikt?

persoonlijkstijlboek2smallOver stijladvies
In de modebladen staat praktisch alle kleding goed, maar echte mensen hebben een echt figuur: met rondingen en meestal andere lichaamsverhoudingen dan fotomodellen. Bovendien wordt er veel gefotoshopt in de bladen. Kortom: ik ga graag met echt mensen aan de slag en met een echt advies.
Tijdens een persoonlijk stijladvies wordt gekeken naar diverse aspecten (zoals je figuur, je gezichtsvorm en je individuele kledingstijl). Mode speelt hierbij ook een rol, welke precies gaan we samen uitzoeken. Samen met je persoonlijke aandachtspunten komen we tot een op maat gesneden advies. Hierdoor zie jij er geweldig uit en weet je precies in welke modellen, lengtes en materiaal bij je figuur passen. Ook neem ik in het advies mee met welk sieraad, brilmontuur en kapsel je een optimaal resultaat bereikt.
Door een stijladvies ontwikkel je een eigen kledingstijl die je goed kunt combineren met modetrends. Want je weet wat jouw figuur flatteert. Dat is het uitgangspunt!

 

Tarief: €   95,00 voor een stijlanalyse
Tarief: € 100,00 voor een persoonlijk stijlboek
Tarief: € 180,00 voor een directe boeking van stijlanalyse met stijlboek (1 afspraak is mogelijk, neem contact op voor meer informatie)

Duur: 1 à 2 afspraken (een afspraak van 1 uur en een afspraak van 1,5 uur)
(Inclusief persoonlijk stijlboek)
Prijs is inclusief btw

 

Lees meer over:
                                              Garderobeplanning                                                          Personal shopping