Kleuren hebben een grote invloed op je uitstraling: ze bepalen of je er goed of juist wat vermoeid uitziet. Als je kleuren draagt die je ondersteunen, dan versterk je jouw persoonlijkheid en voel je je comfortabel. Dit versterkt je uitstraling direct.
Mijn kleuradvies bestaat uit diverse mogelijkheden. Ik begin allereerst met de kleuranalyse. Daarnaast kun je het advies uitbreiden met een standaard kleurenwaaier of een persoonlijke kleurenwaaier, die ik speciaal voor je laat maken. Samen maken de analyse, het make-upadvies en een kleurenwaaier het kleuradvies compleet.

“Pure aandacht voor jezelf”

Fase 1: Kleuranalyse
rightDe kleurcombinatie van je ogen, je huid en je haar bepaalt welk kleurtype je bent. Tijdens de kleuranalyse stellen we samen vast welk kleurtype het beste bij jou past en wat jouw beste en mooiste kleuren zijn. Je begrijpt waarom bepaalde kleuren je goed staan, en hieruit volgt een persoonlijke en unieke kleurencombinatie.
Bij dit kleuradvies krijg je ook een persoonlijk make-upadvies. Hierbij laat ik je op een natuurlijke manier opmaken. Mannen en kinderen krijgen tips voor styling bij het kleuradvies.

Tarief: € 95,- (inclusief persoonlijk make-up advies)
Duur: 1,5 uur
Prijs is inclusief btw

''De beste kleur in de hele wereld, is die kleur die goed bij jou past” (Chanel)

 

Fase 2: Kleurenwaaier 

Welke kleuren laten je spreken en welke kleuren kunt je beter niet dragen?
Niet elke kleur staat iedereen even mooi. De juiste kleurnuances laten je ogen sprankelen, je huid
stralen en maskeren oneffenheden. waaier2Aan de hand van je huid-, haar- en oogkleur worden de 42 mooiste tinten bepaald die het beste bij jou passen. Op basis van deze kleuren stel ik je eigen persoonlijke kleurenwaaier samen. Deze waaier wordt speciaal voor jou gemaakt. De waaier biedt je houvast bij het aankopen van nieuwe kleding, is gemakkelijk mee te nemen in je tas en helpt je met het maken van goede kleurcombinaties. Bovendien krijg je aan de hand van je waaier inzicht in waarom bepaalde kledingstukken succesvol zijn en welke niet.

 

Tarief: € 95,- persoonlijke kleurenwaaier (met 42 individuele kleuren)

(Inclusief uitleg voor gebruik, terugkomafspraak* en handig opbergtasje)
*Duur: 0,5-1 uur
Prijzen zijn inclusief btw

Aanvullend product: de persoonlijke haarkleurwaaier.
Varianten: standaard kleurwaaiers. Hiermee draag je een praktische handleiding in geschikte kleuren altijd bij je.

logo 4